Käyttö- ja toimitusehdot

Maksutavat

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi Kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa! Maksut luottokorteilla Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokunnan korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen DB Schenkeriä.

Toimituskulut

DB Schenker -toimitukset tilauksen summasta riippumatta aina 60€/tilaus (mopot ja skootterit)

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Toimitusaika

Tilauksien toimitusaika on keskimäärin 5-14 vrk. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan osahyvittää. Me emme toimita jälkitoimituksia.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää.

Tavoitat meidät parhaiten puhelimella numerosta 0201 222 630. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Käytetyt ajoneuvot

Käytetyissä ajoneuvoissa on 3kk takuu, laitteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Tarkasta paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa jo noudettaessa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin tai matkahuollon kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus.

Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.
Mikäli palautettava tuote on tilattu sopimattomana tai sopivuutta ei ole vahvistettu, palautamme ainoastaan palautuneen tuotteen hinnan.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät puhelimella numerosta 0201 222 630 (Ark. 10:00 - 16:00)